8-7-2022: De beruchte muistromen voor de kust van Egmond aan Zee hebben opnieuw voor een drama gezorgd. Een Duitse vader is verdronken toen hij het leven van zijn twee jonge zoontjes in nood wilden redden. Zijn oudere dochter kwam op de intensive care terecht.
7-7-2022: op 22 juni jl. heeft PWN een dronevlucht laten uitvoeren over de Wimmenummerduinen door het bedrijf Shore monitoring. Ten onrechte is hier niet tevoren over gecommuniceerd met de bewoners en gebruikers van het gebied. Wij bieden hiervoor onze excuses aan. Voor ons is het vliegen met drones een nieuwe manier van onderzoek doen en wij hadden ons onvoldoende gerealiseerd dat dit vragen oproept en als onaangenaam ervaren kan worden.
8-2-2022: Hondenpoep kan niet alleen voor overlast zorgen, maar ook nog eens de natuur beschadigen. Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit Gent. De uitwerpselen stoten namelijk stikstof en fosfor uit en dat kan schade aanrichten. Helpt het om de voeding van je trouwe viervoeter aan te passen?