Vereniging Recreantenbelangen Wimmenum

Welkom op de website van de “Vereniging Recreantenbelangen Wimmenum”

archief_huisjeReeds 40 jaar tracht het bestuur de belangen van de leden zo goed mogelijk te behartigen door overleg met PWN, de Gemeente Bergen, het bestuur van de Duinlandjes en ook andere specialisten. Een periode die teruggaat naar de jaren vijftig van de vorige eeuw en boordevol geschiedenis uit het verleden levert een fraai beeld op hoe vanuit de eerst prille start van een zomervakantie met simpele huisjes in de duinen van Egmond tot aan de huidige tijd met recreatiehuisjes voor het gehele seizoen veranderd is. Over de geschiedenis kun je hier een leuk stuk lezen (met foto’s). 

Doel van de vereniging

mensen_bij_huisjeDoel van de vereniging is de bevordering van de belangstelling voor en de beoefening van het kamperen in de ruimste zin des woords, met alle daartoe geëigende geoorloofde middelen. De Vereniging is opgericht 27 januari 1979 voor onbepaalde tijd. De laatste statutenwijziging is van 2009 en notarieel vastgelegd in 2010.

Actualiteit

De dag van de ALV is ook de startdatum van het nieuwe seizoen. Een week voor de ALV zal de bommel aan de kant van de Nollenweg voor 2 weken verwijderd worden. Dit betekent dat vanaf die dag auto’s gedurende 2 weken het terrein op zullen kunnen. Dit is alleen mogelijk vanaf de Nollenweg. De slagboom evengoed net als altijd direct achter u sluiten. Parkeren bij de huisjes is niet toegestaan. Een week na de ALV wordt het terrein weer afgesloten voor auto’s. Het water wordt aangesloten op 30 maart.

Sleutels

Er zijn 3 personen die de sleutel hebben van de witte paal (sleutelhouders), dit zijn: Teun Borst (h. 4), Joop Mulder (h. 68) en Wim de Smalen (h. 102). Zij zorgen voor beheer en bereikbaarheid van de sleutel. Aan de sleutel komt een ontheffingskaart vast. Deze kaart (voor maximaal een half uur) moet bij betreden van ons recreatiegebied goed zichtbaar achter de raam van de auto liggen. Dit i.v.m. handhaving.

Nieuws

Deel deze pagina

Documenten

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde organisaties

Nieuws

Evenementen